schimmelwerende kit

Kies voor Schimmelwerende Kit met Adnes Kitwerken

Kit is een belangrijk onderdeel van uw badkamer. Het zorgt ervoor dat vocht niet in de muren of vloer kan trekken en voorkomt lekkages. Maar wat als uw kit beschimmeld is? Bij Adnes Kitwerken begrijpen we dat schimmel in de kit geen pretje is. Daarom bieden wij schimmelwerende kit in meer dan 100 kleuren aan, zodat u altijd de perfecte match voor uw badkamer kunt vinden.

schimmelwerende kit

Wat is schimmelwerende kit?

Niet alle kitten zijn schimmelwerend. Schimmelwerende kitten bevatten fungiciden, chemische stoffen die schimmels doden en voorkomen dat ze groeien. Bij Adnes Kitwerken gebruiken we kitten met extra sterke fungiciden, die tot wel 5 jaar schimmelwerend kunnen zijn. Houd er wel rekening mee dat de levensduur van de schimmelwerende werking kan worden beïnvloed door de condities in uw badkamer, zoals vochtigheid en het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Schimmel op de kit verwijderen

Schimmel op de kit kan worden verwijderd, maar schimmel ín de kit niet. Als de schimmel terugkomt na het verwijderen van de schimmel op de kit, zit de schimmel hoogstwaarschijnlijk ín de kit. Bij Adnes Kitwerken adviseren we daarom om uw kit regelmatig schoon te maken met een sponsje en speciaal reinigingsmiddel. Gebruik geen schuurspons of chloor, want dit kan de fungiciden doden.

Beschimmelde kit vervangen

Als uw kit oud of beschimmeld is, is vervanging de enige oplossing. Het verwijderen van oude kit is echter niet altijd even makkelijk en kan zelfs gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier gebeurt. Bij Adnes Kitwerken zorgen onze ervaren kitters ervoor dat de oude kit volledig en veilig wordt verwijderd, zodat de nieuwe kit goed kan hechten en niet snel beschimmelt.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom schimmel in uw kit door preventieve maatregelen te nemen. Zorg voor goede ventilatie in uw badkamer en maak uw kit regelmatig schoon. Bij Adnes Kitwerken kunnen we u ook helpen bij het voorkomen van schimmelvorming. Onze ervaren kitters werken snel, nauwkeurig en veilig, en bieden 5 jaar garantie op hun werk.

kitwerken

Kies voor schimmelvrije kit met Adnes Kitwerken

Bij Adnes Kitwerken begrijpen we dat schimmel in de kit geen pretje is. Daarom bieden wij schimmelwerende kit in meer dan 100 kleuren aan, zodat u altijd de perfecte match voor uw badkamer kunt vinden. Onze ervaren kitters zorgen ervoor dat de kitranden snel, veilig en volledig worden verwijderd, en bieden 5 jaar garantie op hun werk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

WILT U GRAAG MEER WETEN?

Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: 030 292 66 04 of via het contactformulier op de website.

× Hoe kan ik je helpen?