Badkamer kitten

Professioneel kitwerk van Adnes: voor kwaliteit en duurzaamheid

Adnes Kitwerken is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardig kitwerk voor zowel kleine als grote klussen. Als u op zoek bent naar fraai ogend kitwerk dat jarenlang meegaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze VCA-certificering leveren we 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

kitwerken

Onze aanpak

Naast het gebruik van hoogwaardige kitten en afdichtingsproducten, zorgen wij voor de juiste voorbehandeling van de ondergrond. Dit wordt vaak onderschat, maar is van groot belang voor de levensduur van het kitwerk. Onze kitters maken de ondergrond goed vet- en stofvrij voordat de kit wordt aangebracht, zodat een optimale hechting van het product gegarandeerd is voor het beste resultaat. Hierna wordt de kit aangebracht en strak afgestreken.

Onze diensten

Voor optimale hygiëne en kostenbesparing is kwalitatief kitwerk van groot belang in vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten in woningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze expertise rekenen. Slechte of verouderde kit kan leiden tot hygiëneproblemen en hoge uitgaven. Waterlekkage door versleten kitwerk kan schimmel en rot veroorzaken. Met hoogwaardig kitwerk voorkomt u vuilophoping in moeilijk bereikbare plekken en minimaliseert u de groei van bacteriën en schimmels. Om grote schade te voorkomen en uw ruimte mooi en schoon te houden, raden we aan om het kitwerk jaarlijks grondig te controleren.

Onze expertise

Bij Adnes Kitwerken hebben we een breed scala aan expertise, niet alleen voor binnenshuis. Onze ervaren professionals zijn bedreven in het werken met kozijnen, dilatatievoegen, galerij-voegen, glaskitwerk, betonafsluitingen en meer, zowel binnen als buiten. Elke klus vereist specifieke vaardigheden en onze kitters kunnen dit snel en efficiënt uitvoeren dankzij hun jarenlange ervaring. Zo zorgen we ervoor dat u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Onze ondersteuning

Als aannemer of bouwbedrijf in de woningmarkt kunt u ook bij Adnes Kitwerken terecht voor grote klussen. Dankzij onze specialisatie in kitwerk sinds 2003 hebben we veel ervaring en kunnen we goed plannen en problemen oplossen. Onze vakmensen werken snel en efficiënt, zodat u altijd op tijd klaar bent en binnen uw budget blijft. Benieuwd naar onze eerdere projecten? Bekijk ons portfolio op onze website.

kitwerken

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Adnes Kitwerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

WILT U GRAAG MEER WETEN?

Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: 030 292 66 04 of via het contactformulier op de website.

× Hoe kan ik je helpen?