epoxykit

Ontdek de voordelen van Epoxykit voor uw project en waarom u dit het beste aan een erkend kitbedrijf kunt overlaten

Epoxykit is een krachtige en duurzame kit die perfect is voor situaties waarin sterke hechting en weerstand tegen agressieve middelen vereist zijn. In deze blog leest u meer over de voordelen van Epoxykit, waar het wordt gebruikt en waarom het aan te raden is om dit soort werk aan een erkend kitbedrijf over te laten.

epoxykit

De voordelen van Epoxykit

Epoxykit is een geurloos middel dat bijna op elke ondergrond hecht. Het is bestand tegen agressieve middelen, waardoor vrijwel elk schoonmaakmiddel kan worden gebruikt. Het is ook waterdicht, krimpt nauwelijks en kan hoge waterdruk, hoge en lage temperaturen en constante waterbelasting weerstaan. Bovendien is het uitgeharde materiaal niet gevaarlijk voor mens en dier, waardoor het veilig kan worden gebruikt.

Wanneer wordt Epoxykit gebruikt?

Epoxykit wordt gebruikt in twee categorieën situaties. Ten eerste in ruimtes waar extreem hoge (wettelijke) eisen worden gesteld aan hygiëne, zoals laboratoria, zwembaden, horeca, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes. Ten tweede is het nuttig bij een douchedrain of doucheputje, waar normale kit vaak niet bestand is tegen de constante waterbelasting en grote temperatuurverschillen. Epoxykitvoegen zijn daarom een uitstekende manier om lekkage tegen te gaan.

Waarom het verstandig is om gespecialiseerd kitwerk toe te vertrouwen aan een erkend kitbedrijf?

Het aanbrengen van Epoxykit is een lastig karwei dat goed moet worden uitgevoerd om de superieure eigenschappen van de kit te behouden. Daarnaast is het aanbrengen van Epoxykit niet zonder gezondheidsrisico’s. Het gebruik van beschermende middelen is daarom essentieel. Een erkend kitbedrijf beschikt over de juiste expertise en ervaring om het werk goed uit te voeren en de juiste maatregelen te nemen om gezondheidsschade te voorkomen.

Adnes is een erkend kitbedrijf met jarenlange ervaring

Adnes Kitwerken is een erkend kitbedrijf met jarenlange ervaring in het aanbrengen van Epoxykit. Wij zorgen ervoor dat het werk goed wordt uitgevoerd en dat alle maatregelen worden genomen om gezondheidsschade te voorkomen. We zijn actief in de provincie Utrecht en omstreken, zoals Amsterdam en Rotterdam. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

WILT U GRAAG MEER WETEN?

Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: 030 292 66 04 of via het contactformulier op de website.

× Hoe kan ik je helpen?