Klanttevredenheid

Bij Adnes Kitwerken streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen met onze diensten en om een langdurige relatie met hen op te bouwen. Wij geloven in het leveren van hoogwaardige kitwerkoplossingen tegen betaalbare prijzen en met een uitstekende klantenservice. Wij zijn er trots op dat we veel tevreden klanten hebben, die regelmatig bij ons terugkeren voor hun kitwerkbehoeften.

Adnes Kitwerken BV
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
emirhan erdoganemirhan erdogan
10:54 08 May 23
Dit bedrijf is een uitstekende keuze geweest voor mijn bedrijfspand.Wat me als eerste opviel aan Adnes was hun geweldige klantenservice. Het team was vriendelijk, attent en zeer behulpzaam bij elke stap van het proces. Ze gaven me het gevoel dat ik echt belangrijk was als klant en dat mijn project in goede handen was.Maar wat nog belangrijker is, is de kwaliteit van hun werk. Het resultaat is een strak en netjes afgewerkt eindproduct dat er fantastisch uitziet.Ik was ook erg onder de indruk van de snelheid en efficiëntie van hun werk. Het team werkte snel en effectief om mijn project binnen de afgesproken tijd te voltooien, zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit van het werk.Al met al kan ik ADNES ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar kitbedrijf. Hun klantenservice, expertise en vakmanschap zijn van topklasse en het eindresultaat zal je zeker niet teleurstellen. Adnes is zeker de moeite waard om te overwegen.
Emre YücelEmre Yücel
14:04 28 Apr 23
Zeer netjes ten werk gegaan! Professionele vaklui die het kit in mijn badkamer precies naar wensen hebben vervangen. Daarnaast ook een aangename en vriendelijke medewerker.
tom erventom erven
13:37 11 Apr 23
Prima volgens afspraak mijn badkamer laten kitten. Professioneel bedrijf dat na inspectie het probleem direct heeft opgelost.
Juul GuddeJuul Gudde
08:13 07 Apr 23
Deskundige aardige en meedenkende mensen bij dit bedrijf. De communicatie verliep heel prettig en vlot. Ik ben heel tevreden met het kit- en voegwerk dat in mijn badkamer is gedaan. Goede prijs/kwaliteit. Ik kan hen iedereen aanraden.
Wim Sam-SinWim Sam-Sin
08:22 25 Feb 23
Adnes heeft de kit in onze badkamer vervangen. De werkzaamheden zijn door een vriendelijke medewerker prima en cf afspraak uitgevoerd
js_loader

OFFERTE AANVRAGEN

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via info@adnes.nl.

WILT U GRAAG MEER WETEN?

Neem dan contact  met ons op!
× Hoe kan ik je helpen?